Jídelníček na únor 2023
Jídelníček na Únor 2023
alergeny
ST 1.2. 1,10 polévka z kyselého zelí
1,3,4,7 1.smažená ryba,bramborová kaše,salát okurkový,čaj
1,3 2.těstoviny s masovo-rajčatovou omáčkou,salát okurkový,čaj
ČT 2.2. 1,3,7 polévka ze zeleného hrášku
1,10 1.azu po tatarsku,dušená rýže,čaj
7 2.zapečené brambory se sýrem a brokolicí,rajče,ovocné mléko
PÁ 3.2. pololetní prázdniny
PO 6.2. 1,7,9 polévka česneková s krutóny
1,3,7 1.vepřové na paprice,houskový knedlík,ovoce,čaj
1,3,7,9,12 2.smažený bramborák,salát kunovjanka,ovoce,voda s citrónem
ÚT 7.2. 1,3,7,9 polévka hovězí s masem a sýrovým kapáním
1,10 1.cizrnová kaše,kyselá okurka,houska,čaj
1 2.hovězí tokáň,dušená rýže,čaj
ST 8.2. 1,7 polévka rajčatová s rýží
1 1.debrecínský guláš,brambor,přesnídávka,čaj
1,3 2.lečo s klobásou,chléb,přesnídávka,čaj
ČT 9.2. 1,9 polévka bramboračka
1,3,7 1.zapečné těstoviny s vepřovým masem a květákem,
salát z červené řepy,čaj
7 2.zeleninové rizoto,salát z červené řepy,čaj
PÁ 10.2. 1 polévka fazolová
1,7 1.krůtí masová směs,dušená rýže,smetanový krém,čaj
1,7 2.mletý řízek s nivou,brambor,smatanový krém,čaj
Jarní prázdniny od 13.2. do 17.2.2023
PO 20.2. 1,3,9 polévka z vaječné jíšky
1,3,7,12 1.sekaný řízek,štouchané brambory,čerstvá zelenina,voda s citr.
1,7 2.kovbojská pánev(fazole,hovězí maso,paprika),
celozrnné pečivo,čaj
ÚT 21.2. 9 polévka barevná s pohankou
1,3,7 1.hovězí maso,koprová omáčka,houskový knedlík,čaj
1,7 2.milánské špagety s kuřecím masem,čaj
ST 22.2 .1,9 polévka hrstková
3,7 ,10 1.francouzké brambory s uzeným masem,kyselelá okurka,čaj
1,7 2.kuskusový nákyp s ovocem,čaj
ČT 23.2. 1,7 polévka brokolicová
1,7 1.drůbeží maso na čínský způsob,dušená rýže,jogurt,čaj
1,7 2.hovězí pikantní kostky,špecle,jogurt,čaj
PÁ 24.2. 1,9 polévka drůbková s rýží
1,3,7 1.lívance se skořicí,máslo,cukr,ovoce,džus
1,3,7 2.plněná kuřecí roláda(Ottis),brambor,kompot,džus
PO 27.2. 1,9 polévka z míchaných luštěnin
1,3,10 1.vepřové nudličky se špagetami,ovoce,čaj
1,7 2.domácí šunková pizza,ovoce,čaj
ÚT 28.2. 1,3,9 polévka hovězí s masem a těstovinou
1,3,6,7,10,11 1.čočka na kyselo,kyselá okurka,celozrnný rozpek,džus
1 2.pečený králík,brambor,salát ovocný,džus
Změna jídelníčku vyhrazena.
Pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě na provozovně!